Tämä kirjoitus on sinulle, uusi työkaverini.

Laitoin hetkisen ruutuun digikonsultin urallani ja aloitin maanantaina 9.10.2017 matkan uudessa maailmassa, joka pitää sisällään lukemattoman määrän uusia…

  • iloisia kasvoja
  • nimiä
  • koukeroita organisaatiossa
  • numeroita ja käppyröitä
  • lyhenteitä, joita minulle on suurella pieteetillä avattu.
  • prosesseja
  • tapoja toimia
  • jakkupukuja, kauluspaitoja ja pikkutakkeja
  • herkullisia lounasannoksia

…ja sokerina pohjalla, eteeni on avautunut näkymä kutkuttavan kiinnostavasta toimialasta, jonka pienimmistäkin nyansseista pyrin ajan kanssa opettelemaan kaiken mahdollisen. Tämän kaiken ohella pyrin opettelemaan myös nimesi ja yritän painaa mieleeni myös ulkonäkösi, jotta tunnistaisin sinut eri tilanteissa.

Olen kiitollinen todella kattavasta perehdytyksestä, joka alkoi heti ensimmäisenä työpäivänä ja jatkuu vielä käsittääkseni useamman viikon ajan ja olenkin sen tarpeessa, sillä en voi väittää tietäväni kaikkea yrityksenne toiminnasta tai toimialasta. Tämän informaatioähkyn keskellä sitä tuntee itsensä kovin pieneksi, mutta täältä minä vielä kohoan! Olenkin löytänyt itsestäni paljon uusia kehityskohteita, joiden kohdalla toivon sinun antavan minulle rehellistä palautetta – niin positiivista kuin myös tarpeen vaatiessa kriittistä. Kukaan meistä ei ole täydellinen.

Toivonkin, että sinä, uusi työkaverini, auttaisit minua matkallani, sillä olen kipeästi apusi tarpeessa. Vastavuoroisesti minä haluan auttaa sinua niiden tietojen ja taitojeni avulla, joita minulle on suotu ja joiden kohdalla koen olevani hyvä. Näiden vuoksi minut on todennäköisesti taloon poimittu.

Meillä on kaikki edellytykset olla toisillemme vähän parempia työkavereita!

Toivottavasti törmäämme pian käytävillä, neukkareissa, Innostamossa tai vaikkapa kahvin äärellä. Sinuun olisi mukava tutustua, sillä tästä eteenpäin vietämme todella suuren osan hereilläoloajastamme yhdessä. Jos haluat tutustua minuun jo etukäteen, vilkaise näkymä maisemareitiltäni.

Enpä ole muuten aikaisemmin aloittanut työskentelemään työpaikassa, jossa käydään läpi myös yrityksen arvot ja mitä ne käytännössä tarkoittavat – osana sopimuksen allekirjoittamisen pyhää riittiä. Arvot on ikuistettu osaksi työsopimustani ja nyt minä ryhdyn tekemään niistä totta – yhdessä muiden kanssa.

Uskoni vastuullisiin yrityksiin ja yrityskulttuurin merkitykseen kohosi jälleen kerran. Vuosiraportin korulauseiden sijaan vastuullisuus ja yrityskulttuuri ovat ennen kaikkea jokapäiväisiä tekoja, jotka heijastuvat onnellisten työntekijöiden kautta myös yrityksen ulkopuolelle. Tässä talossa tehdään töitä ennen kaikkea asiakasta varten. Jokaista suomalaista varten.

Tämä kaikki on ”vähän enemmän kuin pankilta odotit”.

Ystävällisin terveisin,
S-Martti

 

Kirjoittaja on S-Pankin tuore sosiaalisen median päällikkö ja digipaimen, joka tulee nauttimaan työskentelystä Digitaalinen liiketoiminta, markkinointi ja viestintä -yksikössä. Näin yleisesti ottaen Martti Lindholm kirjoittaa ilmiöistä, mittaamisesta, sosiaalisen median palveluista sekä niiden integroimisesta osaksi brändien tarinankerrontaa sekä sisältöjä.

TWITTER @theMartti || LINKEDIN theMartti || INSTAGRAM @theMartti

2 kommenttia artikkeliin ”Tämä kirjoitus on sinulle, uusi työkaverini.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s