Kiitos @MTVSuomi kaikista näistä vuosista!

Olemme kulkeneet yhdessä pitkän polun. Olemme aloittaneet yhteisen tarinamme syyskuussa 2003 akvaariokalojen keskellä – Subin kanavajuontoja luoden – enkä olisi tuolloin uskonut, mihin kaikkialle tämä seikkailu vuorovaikutuksen maailmassa voi minut viedä. Olemme sulauttaneet sosiaalisen median palvelut sekä ihmisten välisen vuorovaikutuksen TV-sisältöjen sekä yrityskulttuurin ytimeen ja uskallan väittää, että olemme onnistuneet luomaan jotain aivan uutta.

Olemme hyväksyneet myös sen tosiasian, ettei maailma muutu yhdessä yössä ja siitäkin huolimatta olemme uskaltaneet toteuttaa rohkeita tekoja ja kaatuneet eteenpäin. Välillä olemme epäröineet ja pelänneet, mutta intuitiomme, uskomme huomiseen sekä välillä myös hulluutemme on saanut meidät jatkamaan tien raivaamista. Olemme rakentaneet uusia siltoja ja muuttaneet maailmaa. Olemme onnistuneet lukuisissa asioissa.

Sanani eivät riitä kuvailemaan, kuinka paljon arvostan jokaista Pöllölaaksossa viettämääni hetkeä ja niitä ihmisiä, jotka ovat mahdollistaneet tämän yhteisen matkamme viimeisten 12 vuoden aikana. Käytäviäsi pitkin kulkiessani olen aina tervehtinyt jokaista vastaantulijaa iloisella ilmeellä. Tämän ohjeen antanut ihminen tietää olevansa hyvin erityinen ja haluan hänen tietävän, että olen halunnut jatkaa positiivisten asioiden tapahtumasarjaa jakamalla ohjeen myös eteenpäin. Olen tehnyt sen kertomalla tarinan omasta ensimmäisestä työpäivästäni Pöllölaaksossa ja saamistani ohjeista. Olen saanut työskennellä uskomattomien ihmisten kanssa, jotka saavat ihmeitä aikaan. Nämä ihmiset tulevat vielä muuttamaan maailmaa. Toivon hartaasti, että minäkin onnistun siinä.

Aikani on koittanut ja suuntaan uudelle polulle joka jatkaa missiotani joulukuun 1. päivästä eteenpäin uusien maisemien keskellä. Olen siis vielä marraskuun ajan läsnä. Päätös uuden sivun kääntämisestä ei ole ollut helppo ja erityisen vaikeaa tästä on tehnyt pitkän historiamme lisäksi ihmiset. Ne ihmiset, joiden kanssa olen saanut jakaa kaikki ne uskomattomat elämykset. Minun tulee sinua ikävä, mutta maa ei minua nielaise. Olen olemassa myös tulevaisuudessa.

———-

Kirjoittaja on sosiaalisen median strategi. Martti Lindholm kirjoittaa ilmiöistä, mittaamisesta, sosiaalisen median palveluista, sekä niiden integroimisesta osaksi sisältöjä. Piristääkseen itseään sekä ympäristöään, allekirjoittanut pyörittelee myös dataa ja visualisoi sitä mielenkiintoisempaan ja havainnollisempaan muotoon.

TWITTER @theMartti || LINKEDIN theMartti || INSTAGRAM @theMartti
TUMBLR themartti.tumblr.com || BLOG blog.theMartti.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s